GX Software als werkgever

Teamwork

Wij vinden het erg belangrijk dat de onderlinge sfeer tussen collega’s goed is. Dat maakt niet alleen het samenwerken op professioneel vlak veel makkelijker, maar helpt ook om je hart eens te luchten als er privé dingen spelen. Daarom investeren we in teambuilding, bijvoorbeeld door regelmatig activiteiten te organiseren, zoals een jaarlijks weekendje weg, een vrijdagmiddagborrel, avonden met ouderwetse bordspelletjes en pizza, een bezoek van Sinterklaas op kantoor (ook voor partners en kinderen), een avond de stad in tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en een maandelijkse bedrijfsbijeenkomst in de kantine om op de hoogte te blijven van wat er op andere afdelingen speelt.

Fijne extraatjes

We verwachten van onze werknemers dat ze zich met hart en ziel inzetten. Maar daar zetten we graag iets tegenover. Zo hebben we zaken als een pensioen en een reiskostenvergoeding goed geregeld. En daarnaast hebben we nog een aantal leuke extraatjes, zoals een vrije dag tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en de mogelijkheid om een sabbatical van een halfjaar op te nemen.

Lees Meer

Gezond & groen

Gezond eten en genoeg bewegen is soms best lastig met een drukke baan. Daar helpen we graag een handje bij. Daarom hebben we op verschillende plekken in ons kantoor verse fruitmanden staan, kun je elke week op onze kosten mee gaan zaalvoetballen of squashen en kun je meedoen met de Zevenheuvelenloop in november.

Daarnaast proberen we ons bedrijf steeds ‘groener’ te maken. Zo gebruiken we alleen nog maar papier dat 100% recyclebaar is. Ook geven we enkel duurzame relatiegeschenken, zoals een fles wijn uit Europa (waar dus geen overzees transport aan te pas is gekomen). Verder vergroenen we ons wagenpark. We stimuleren werknemers met een leaseauto om te kiezen voor een hybride of elektrische auto door ze een korting te geven op de eigen bijdrage. Als ze toch liever in een ‘gewone’ auto rijden, dan moet die minimaal een A- of B-label hebben.

Groei & ontwikkeling

Als groeiend en innovatief softwarebedrijf staan wij nooit stil en we verwachten hetzelfde van onze medewerkers. Daar helpen we graag bij. Zo stel je, samen met je manager, een ontwikkelingsplan op, waarbij je wordt ondersteund bij het realiseren van het door jou gekozen carrierepad. Ook stellen we medewerkers jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar, waarvoor ze cursussen en trainingen in hun vakgebied kunnen volgen. Daarnaast stimuleren we interne kennisdeling door producttrainingen XperienCentral en interne bijeenkomsten over vakinhoudelijke onderwerpen. Ten slotte bieden we ook doelgroepgerichte ondersteuning. Zo starten junior-medewerkers altijd met een persoonlijke coach en zorgen we ervoor dat programmeurs de nieuwste Java-certificaten halen.

Trainingen bij GX Software

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Saskia van den Elshout
Saskia van den Elshout

recruitment manager